Mutian Solar Energy Scientech Co., Ltd.

Produk utama Mutian kalebu inverter tenaga surya lan pengontrol daya surya lan produk PV liyane.

MUTIAN SOLAR ENERGY SCIENTECH CO., LTD

Mutian uga bangga lan diajeni dadi merek resmi Menteri Perdagangan China kanggo nyedhiyakake sistem tenaga surya lan nulungi tantangan darurat kanggo pirang-pirang negara, kayata Nepal, Benin, lan Ethiopia. Ing 2014, sekelompok peralatan medis bantuan Tiongkok kalebu sistem tenaga surya Mutian wis dikirim menyang Ghana kanggo nolak virus Ebola.

map

Babagan MUTIAN

Mutian Solar Energy Scientech Co., Ltd, produsen inverter tenaga surya profesional lan pimpinan ing bidang produk tenaga surya ing China, sing ngerjakake 50.000 proyek sing sukses ing luwih saka 76 negara ing saindenging jagad. Wiwit taun 2006, Mutian ngasilake produk tenaga surya sing inovatif lan hemat biaya, sing ngasilake efisiensi lan reliabilitas tingkat 92 sing luwih apik kanggo 92 paten teknologi. Produk utama Mutian kalebu inverter tenaga surya lan pengontrol daya surya lan produk PV liyane.